Fabrica de Fitness

Think fit! Get fit! Stay fit!

DESPRE MINE

  • Ești începător și îți dorești să înveți să te antrenezi corect și cum să mănânci sănătos ?
  • Faci mișcare de ceva vreme și încerci să mănânci cât mai corect, dar nu mai obții rezultate ?
  • Ești o persoană foarte ocupată și nu mai ai timp de sală ?
  • Ai ținut tot felul de diete, dar nu reușești să scapi de grăsime, ba chiar te îngrași mai mult după ce renunți la regim ?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una din întrebări, atunci ajuns unde trebuie. Sunt CIPRIAN DOBRESCU, și sunt implicat în tot ceea ce înseamna fitness și nutriție înca din 2002, iar acum SUNT AICI PENTRU TINE!

Pentru că, pe lângă articolele din site, eu îți ofer consultanță personală, ajutându-te astfel să obții rezultatele dorite cât mai repede și să îți îmbunătățești sănătatea.

fqkc-15yl2uoyys04-8lsy3Dintre ultimele mele colaborări: “Ciprian Dobrescu, invitatul partii a doua, este trainer de nutritie, dieta, life-style si fitness specializat pe relatia cu jucatorii de poker si nevoile lor specifice in conditiile in care acestia au adesea putin timp pentru intretinere, o viata sedentara, un program decalat si/sau dezordonat si obiceiuri alimentare mai putin sanatoase.”

Sursa : ro.pokernews.com

Totodată, public și articole de nutriție și life-style pe același site, care sunt dedicate in special persoanelor sedentare. Articolele pot fi citite AICI.