Fabrica de Fitness

Think fit! Get fit! Stay fit!

DESPRE MINE

  • Ești începător și îți dorești să înveți să te antrenezi corect și cum să mănânci sănătos ?
  • Faci mișcare de ceva vreme și încerci să mănânci cât mai corect, dar nu mai obții rezultate ?
  • Ești o persoană foarte ocupată și nu mai ai timp de sală ?
  • Ai ținut tot felul de diete, dar nu reușești să scapi de grăsime, ba chiar te îngrași mai mult după ce renunți la regim ?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una din întrebări, atunci ajuns unde trebuie. Sunt CIPRIAN DOBRESCU, nutriționist licențiat Masterclass International Association și antrenor personal licențiat IFBB și FRCF.

După 15 ani de activitate în domeniu, am ajuns la cea mai ușoară și confortabilă metodă prin care îți poți atinge obiectivele, fie că vorbim de slăbire, de tonifiere sau de dezvoltare a masei musculare. Cât despre alimentație, nici nu vei simți că ții o dietă.

fqkc-15yl2uoyys04-8lsy3Dintre ultimele mele colaborări: “Ciprian Dobrescu, invitatul partii a doua, este trainer de nutritie, dieta, life-style si fitness specializat pe relatia cu jucatorii de poker si nevoile lor specifice in conditiile in care acestia au adesea putin timp pentru intretinere, o viata sedentara, un program decalat si/sau dezordonat si obiceiuri alimentare mai putin sanatoase.”

Sursa : ro.pokernews.com

Totodată, public și articole de nutriție și life-style pe același site, care sunt dedicate in special persoanelor sedentare. Articolele pot fi citite AICI.

%d bloggers like this: