Pentru mine și pentru clienții pe care îi consiliez, este foarte important să lucrăm într-o sală cu o atmosferă plăcută și care să aibă o aparatură de calitate, precum și toate utilitățile necesare.

Am schimbat mai multe săli din București, lovindu-mă de o serie de probleme : într-un caz de atitudinea provocatoare din partea personalului sălii, în alt caz o igienă îndoielnică, pe lângă asta, m-am lovit și de lucruri care m-au afectat personal, cum ar fi schimbarea unilaterală a înțelegerii pe care o aveam cu managementul sălii.

Pot spune însă că, la un moment dat, am avut noroc. Am găsit o sală cu un personal amabil, și care te face să zâmbești, indiferent de starea ta spirit. O sală în care managementul este atent la cerințele clienților, și care îți face mereu mici surprize, cum ar fi : ba un baton proteic gratuit, ba câte un shake proteic sau un fresh de fructe, evident, și acestea gratuite. În câte din sălile pe care le-ați frecventat se întâmplă asta ?

0rV2rfp32gXd89uiTk2IMzGcsWIUDnrG

Mai mult, atmosfera din sală este excelentă. Toți cei care vin aici sunt ca o mare familie. Se ajută reciproc, atît la antrenamente, cât și cu sfaturi. Și nu într-un mod ostentativ. Chiar din prima zi aici, te vei simți ca și cum ai venit aici dintotdeauna.

Pare o utopie, dar nu este așa. Sala asta chiar există. Numele ei : Salsafit Gym. Dacă aș mai scrie și de poziționarea ei excelentă, la nivel central, probabil că lumea s-ar gândi că am fost plătit să scriu acest articol. Nu e deloc așa. Salsafit merită această recenzie. Pe deplin.

O părere personală : Salsafit Gym este o sală cu un IQ ridicat. Cei care au fost prin mai multe săli, sunt sigur că înțeleg la ce mă refer. Iar cei care vor călca pentru prima oară aici, vor înțelege încă din prima zi.

Ne vedem la Salsa !